Kamp Twente is AutoHaarhuis

Bekijk onze voorraad

Ontdek onze ruime voorraad

Werkplaatsafspraak maken

Plan online je afspraak

Kamp Twente is AutoHaarhuis

Beste bezoeker,

Sinds 1 mei 2022 is Kamp Twente onderdeel van AutoHaarhuis. De bedrijfsactiviteiten worden voortgezet bij onze vestiging in Almelo. 
Voor jou als klant verandert er bijna niks en heeft het louter voordelen, wist je bijvoorbeeld dat ons werkplaatstarief flink is gedaald? 

Graag tot ziens bij één van onze vestigingen!

Pand Almelo voorzijde

AutoHaarhuis vanaf nu te vinden op A-locatie

Vanaf 2022 zijn we met AutoHaarhuis Almelo verhuisd naar een A-locatie aan de Weezebeeksingel. Deze locatie is al jarenlang een begrip in de regio, voorheen bekend onder de naam Kamp Twente, in de volksmond ook wel Opel Kamp. We verwelkomen je graag bij onze nieuwe locatie, waar je terecht kunt voor specialistisch Opel-onderhoud en reparatie, de aanschaf van personenauto's en bedrijfswagens van alle merken en nieuwe Opels. Ons enthousiaste team staat voor je klaar, tot snel!

Opel Combo-e

AutoHaarhuis – dé autospecialist van Twente

Op zoek naar een autospecialist in de regio Twente? Dan ben je bij AutoHaarhuis aan het juiste adres. Onze vakmensen helpen je graag bij het vinden van jouw auto. Of je nu een personenauto of bedrijfswagen wilt kopen, leasen of financieren. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor specialistisch onderhoud aan elke (elektrische) auto. 

Veelgestelde vragen over AutoHaarhuis

Mijn auto heeft onderhoud nodig. Hoe kan ik een afspraak maken?

​​​​​​Je kunt eenvoudig en snel online een afspraak maken in onze online werkplaatsplanner. Hier kun je zelf een dag en tijdstip kiezen. Liever bellen? Neem contact op met een van onze vestigingen.

Kan ik bij AutoHaarhuis (private)leasen?

Jazeker! Wij hebben onze eigen www.autohaarhuis.nl/leasen! Voor alle vormen van lease, inclusief Occasionlease staan we graag voor je klaar! 

(Private)lease is bij alle modellen en uitvoeringen mogelijk. 

Meer weten? Contact | AutoHaarhuis!

Maak kennis met AutoHaarhuis

AutoHaarhuis vindt zijn oorsprong inmiddels 60 jaar geleden. Waar het begon met twee auto's voor een woonhuis, is het familiebedrijf een halve eeuw later uitgegroeid tot een regionaal begrip. Vandaag de dag is AutoHaarhuis een groot full-service autobedrijf met meerdere vestigingen, ruim 60 medewerkers, jarenlange ervaring en nog altijd veel ambitie.

Onder het motto ‘alleen ga je sneller, samen kom je verder’ zijn we onlangs samengesmolten met Kamp Twente, een gerenommeerd familiebedrijf die jarenlange expertise met zich meebrengt op het gebied van Opel, waardoor we jouw wensen op het gebied van mobiliteit nóg beter in vervulling kunnen brengen. Korte lijnen, persoonlijke service en hoogwaardige kwaliteit staan bij beide bedrijven hoog in het vaandel: voor jou als klant zal er dus niet zoveel veranderen.

Snel naar...