AUDI

Bent u op zoek naar een sportieve auto, met een lage kilometerstand en zuinige TDI? Dan is het zeker de moeite waard om eens tussen ons aanbod Audi occasions te kijken. Van een Audi kunt u altijd topkwaliteit verwachten, ook als u deze tweedehands koopt. Bij AutoHaarhuis hebben wij een ruim aanbod aan Audi’s. Lees er snel meer over!

Onze Audi occasions

In onze Audi occasions voorraad treft u fraaie en luxe Audi’s. Denk bijvoorbeeld aan de sportieve A1, populaire Audi A3 en de luxe Audi A6. Ook beschikken wij over het SUV model Audi Q3. Onze Audi occasions worden altijd aan een zorgvuldig technische inspectie onderworpen. Hierdoor kunnen wij een Audi occasion garanderen van de beste kwaliteit. Alles auto’s die hieronder zijn beschreven zijn op voorraad en kunt u bekijken in onze showroom in Almelo of Geesteren.

  • Audi A1
  • Audi A3
  • Audi A6
  • Audi Q3 sportback

Over Audi

Het bedrijf Audi werd in 1969 opgericht en is relatief gezien een nieuwkomer in de autoindustrie. Audi is onderdeel van Volkswagen en staat bekend als strakke, sportieve auto die altijd voorzien is van de nieuwste moderne technische snufjes. Bij technische snufjes kunt u bijvoorbeeld denken aan een automatische versnellingsbak met dubbele koppeling en Quattro vierwielaandrijving. Doordat de Audi een uitzonderlijk hoge kwaliteit heeft, rijdt een jonge Audi occasion net zo goed als een nieuwe Audi. Uiteraard ligt de prijs wel aanzienlijk lager.

Vragen over onze Audi occasions?

Heeft u vragen over een Audi occasion, wilt u persoonlijk advies of kennismaken? Onze verkoopadviseurs informeren u graag over de auto’s en uiteraard is het mogelijk om een proefrit te maken. Neem contact op via 088 633 2400 of stuur ons een mail via [email protected]. Ons team staat graag voor u klaar!

tot 21:00
Filters toepassen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×