Moederdag Deal: de Fiat 500 Dolcevita Hybrid

Speciaal voor de moeders die willen shinen deze zomer, is er de Fiat 500 Dolcevita Moederdag deal! Een speciale editie van de Fiat 500, speciaal geprijsd voor een speciale moeder. Lees snel verder.

Fiat 500 voorkant

Een stijlvolle verschijning is het zeker, deze Fiat 500. De zomerse Gelato White kleur in combinatie met de eveneens witte wielen zorgen voor een trendy look. Het glazen panoramadak brengt je in de stemming om elk seizoen een zomers tintje te geven. De chromen elementen, rode striping en de Dolcevita emblemen maken deze speciale editie helemaal af.

Fiat 500 zijkant
Stap in de Fiat 500

Neem plaats achter het stuur in ultra chique, ivoorkleurige lederen stoelen die zijn afgewerkt met rode ‘piping’ en 500 logo’s. Kijk uit over een houten dashboardpaneel, dat doet denken aan de oppervlakte van het zonnedek van een cruiseschip. Koppel je telefoon via Apple Carplay en draai je favo Ibiza-playlist. Zonnebril op en GO!

Interieur Fiat 500
Interieur hout
Stoel Fiat 500
Hybrid

Rijden in deze Fiat 500 wordt nóg fijner wanneer je weet dat je duurzaam bezig bent. Het brandstofverbruik en de uitstoot worden wel tot 20% verlaagd door de nieuwe hybridetechnologie… Kortom, een auto met zijn hart op de ‘groene plaats’.

Fiat 500 achterkant
All eyes on you

Ben jij al om? Wij wel! Beproef je zomergeluk en geniet van ‘La Dolce Vita’! En zeker weten… All eyes on you!