Onze maatregelen m.b.t. het coronavirus

AutoHaarhuis neemt extra maatregelen om verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) tegen te gaan en u alsnog onbezorgde mobiliteit te bieden. Daarom breiden wij onze services uit, om u ook op andere manieren van dienst te kunnen zijn.

Hieronder vindt u meer informatie over onze aangepaste werkwijze en extra services waarvan u gebruik kunt maken.

Onze maatregelen m.b.t. het coronavirus

Uiteraard heten wij u ondanks deze vervelende situatie nog steeds van harte welkom bij AutoHaarhuis en zijn we geopend conform normale openingstijden. Omdat de gezondheid van u en onze medewerkers bij ons voorop staat hebben we diverse maatregelen genomen om de kans op verspreiding bij een bezoek aan ons bedrijf tot een minimum te beperken.

  • Al onze medewerkers zijn op de hoogte van de algemene maatregelen en richtlijnen van het RIVM, dit verwachten wij ook van u.
  • We geven bij ontvangst (tijdelijk) geen hand meer en we houden een gepaste afstand (1,5 meter).
  • Balies, koffieautomaten en deurklinken worden extra gereinigd om het risico op besmetting te minimaliseren.
  • Deuren bij de receptie-ingang zijn elektrisch gemaakt.
  • Bij ontvangst van uw auto (werkplaats) wordt deze gereinigd en uw sleutel ontsmet. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van stoel- stuur- en pookhoezen. U ontvangt uw auto en sleutel gedesinfecteerd in een sleuteltas retour.
  • Pauzes worden gespreid gehouden om zo voldoende afstand van elkaar te houden.
  • Kantoormedewerkers werken waar mogelijk vanuit huis.
  • Onze medewerkers zijn geadviseerd om geen evenementen en risicogebieden te bezoeken.
  • Wij vragen u en onze medewerkers om bij ziekteverschijnselen thuis blijven.

Tevens bieden wij extra services
Om u te ontzorgen bieden wij naast de genomen maatregelen binnen ons bedrijf tot nader orde gratis haal- en brengservice bij apk, onderhoud, reparatie en bandenwissels.

HOE WERKT HET:
U maakt een afspraak, online, telefonisch of per mail. Uw auto wordt opgehaald en retour gebracht op de plandatum, een eventuele leenauto wordt(gedesinfecteerd) achtergelaten en uiteraard vindt de sleuteloverdracht volgens de RIVM-richtlijnen plaats.

Naast onze extra services, zijn we tevens bereid om u zo goed mogelijk van dienst te zijn bij het vinden van uw droomauto!

Onze showroom is conform de reguliere tijden geopend en onze verkopers staan graag voor u klaar (uiteraard houden we ons ook in de showroom aan de RIVM-richtlijnen). Blijft u liever thuis? Dat begrijpen we. Neem gerust een kijkje in onze online-showroom en we helpen u graag online door middel van videobellen (FaceTime) en/of het toesturen van uitgebreide foto- videoreportages..
Leuk weetje! Zoals u van ons gewend bent, geeft onze optie-expert Silas bij aankoop van een nieuwe auto een uitgebreide uitleg over uw nieuwe auto. In deze bijzondere tijd doet hij dit op een iets andere manier. Hoe? Hij stuurt een leuke, gepersonaliseerde vlog toe waarin alle opties van de auto uitgebreid worden besproken.

Wij hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Heeft u nog vragen? Stel die dan gerust! Neem contact op met de vestiging Geesteren of Almelo.
AutoHaarhuis Geesteren: 088-6332400
AutoHaarhuis Almelo: 088-6332420
[email protected]

Team AutoHaarhuis houdt u op de weg.


tot 21:00
Filters toepassen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×