Het Corona-virus, hoe gaan we hier als AutoHaarhuis mee om.

 

Extra service i.v.m. het Coronavirus.

Om ook ons steentje bij te dragen ter voorkoming van verdere verspreiding van het Corona-virus bieden wij naast de reeds genomen maatregelen binnen ons bedrijf zoals u onderstaand kunt lezen – tot nader order een gratis haal- en brengservice aan bij onderhoud, reparatie en bandenwissel van uw auto.

Hoe werkt het?

U maakt een afspraak telefonisch of per mail. Vervolgens wordt uw auto opgehaald en retour gebracht, eventueel wordt er een leenauto achtergelaten. Vanzelfsprekend vindt de sleuteloverdracht conform RIVM-richtlijnen plaats.

 

Het Corona-virus, hoe gaan we hier als AutoHaarhuis mee om.

Uiteraard bent u ondanks het Coronavirus van harte welkom. Omdat de gezondheid van u en onze medewerkers bij ons voorop staat hebben we wel diverse maatregelen genomen om de kans op verspreiding bij een bezoek aan ons bedrijf tot een minimum te beperken.

  • Monteurs hebben de verplichting om voor en na elke klus handen te wassen.
  • Hand geven doen we niet meer.
  • Medewerkers hebben we verplicht om na ieder klantbezoek de handen te wassen en desinfecteren. Dit ter voorkoming van besmetting bij overdracht van papieren, sleutels enz.
  • Pauzes worden gespreid gehouden om zo voldoende afstand van elkaar te houden.
  • Kantoormedewerkers werken waar mogelijk vanuit huis.
  • Onze medewerkers zijn geadviseerd om geen evenementen en risicogebieden te bezoeken.
  • Bij ziekteverschijnselen onmiddellijk thuis te blijven.

We hebben onze medewerkers zoals u leest zo goed mogelijk voorgelicht ter voorkoming van verdere verspreiding van het virus en vragen u als klant om bij een bezoek de maatregelen, geadviseerd vanuit de RIVM zo goed mogelijk in acht te nemen.


Team AutoHaarhuis

tot 21:00
Filters toepassen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×