Zakenauto van 2020! De Volkswagen Polo

De 6de generatie Volkswagen Polo, een verfrissend ontwerp, sportief en markant lijnenspel en tal van personalisatieopties laten de Volkswagen Polo bij bijna iedereen in de smaak vallen.

Zakenauto van 2020! De Volkswagen Polo

Zakelijk en Prive

Niet voor niets dat de Polo uitgeroepen is tot zakenauto van het jaar 2020! Dit gaat niet alleen om het design of opties. Alles wordt meegenomen in deze verkiezing, van uitrusting, ruimte, rijeigenschappen, kosten per kilometer etc. De lage kosten per kilometer hangen dan ook samen met de hoge restwaarde van de Polo. Leuk voor zakelijk gebruik, maar ook voor privé gebruik!

Volkswagen Polo White Silver DSG

Uitvoeringen

De Polo is bij ons leverbaar in diverse uitvoeringen. Zo kunt u kiezen voor bijvoorbeeld een DSG Automaat, Panoramadak, een 200pk sterke GTI uitvoering, Active Info Display en uiteraard keuze genoeg in motoren, kleur, velgen, bekleding etc.

Volkswagen Polo White Silver DSG Achterkant

Technologie

De Volkswagen Polo mag dan wel compact zijn, maar de uitrusting voor de bestuurder doet niet onder voor de grotere Volkswagens zoals de Golf en Passat. Een draadloze telefoonlader, Apple CarPlay, Android Auto, Navigatie, een rijstrookassistent, adaptieve cruise control, achteruitrijcamera enzovoort. Op de Polo zijn deze en vele andere luxe opties allemaal leverbaar.

Volkswagen Polo 2019 DSG interieur
Volkswagen Polo Interieur stoelen

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

tot 21:00
Filters toepassen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×