Haarhuis Premium Vans

Bedrijfswagens met karakter.
Een unieke, stijlvolle bedrijfswagen rijden? Ontdek de Haarhuis Premium Vans. Samengesteld door liefhebbers, voor liefhebbers. 

Trafic met inrichting

Ieder mens is uniek. Ieder bedrijf ook

Kies voor de bedrijfswagen die bij jou en je bedrijf past. De Haarhuis Premium Vans zijn in alle soorten en maten verkrijgbaar met ieder een eigen karakter. En dat combineren we met onze vertrouwde service. Vind jouw droomwagen in onze voorraad of stel 'm zelf samen met de hulp van onze liefhebbers. Wij helpen je graag op weg. Of het nu gaat om uitstraling of inrichting.

Een greep uit onze Premium selectie

Haarhuis Premium personalisatie

Heb jij jouw droomauto of bedrijfsauto bij ons gevonden, maar ontbreken net die zwarte details of dikke wielen? Of ben je een beetje uitgekeken op het uiterlijk van je huidige voertuig? Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk je voertuig voor je is. Het brengt je niet alleen van A naar B, maar het voegt ook echt iets toe aan je leven en persoonlijkheid. Daarom is er Haarhuis Premium personalisatie. Voor een aantal bedrijfswagens hebben wij een Premium samenstelling gemaakt van bijzondere extra's. Deze extra's zijn in pakket, maar ook afzonderlijk verkrijgbaar. Natuurlijk is het ook mogelijk om extra's die niet beschreven staan toe te voegen aan jouw bedrijfswagen. En natuurlijk denken we graag met je mee. ;) Hieronder vindt je de samenstelling voor de Ford Transit en de Renault Trafic.

Als autoliefhebbers begrijpen we volledig dat jouw toekomstige nieuwe bedrijfswagen aan al jouw wensen moet voldoen.
Henrion

Henrion Maassen van den Brink

Verkoopmanager Bedrijfswagens
Almelo

Benieuwd naar de eindeloze mogelijkheden?