Haarhuis Premium Cars

Auto's met karakter.
Bij Haarhuis Premium Cars vind je nieuwe en gebruikte personenauto's met nét dat beetje meer. Van premium elektrische en hybride SUV's tot sportwagens met meer dan 400 pk. 

q8

Premium aanbod, vertrouwde service

Bij Haarhuis Premium Cars vind je een selectie van exclusieve nieuwe of jong gebruikte auto's met ieder een eigen karakter. En dat combineren we natuurlijk met onze vertrouwde service. Vind jouw droomauto in onze voorraad of met de hulp van onze liefhebbers.

Een greep uit ons Haarhuis Premium aanbod

Omdat foto's meer zeggen dan duizend woorden...

Recentelijk afgeleverd

Hyundai-Kona-Velgen

Haarhuis Premium personalisatie

Heb jij jouw droomauto of bedrijfsauto bij ons gevonden, maar ontbreken net die zwarte details of dikke wielen? Of ben je een beetje uitgekeken op het uiterlijk van je huidige voertuig? Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk je voertuig voor je is. Het brengt je niet alleen van A naar B, maar het voegt ook echt iets toe aan je leven en persoonlijkheid. Daarom is er Haarhuis Premium personalisatie. Of je nu een Opel, Audi, Porsche of bedrijfswagen rijdt. Ons team staat al in de startblokken om aan de slag te gaan met het personaliseren van jouw voertuig. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo kun je bij ons terecht voor bijvoorbeeld car wrapping, detailing, velgen en window tinting. En natuurlijk denken we graag met je mee. ;)

Zoekopdracht

Je nieuwe auto (nog) niet gevonden op onze website? Of gewoon moe van het zoeken? Laat ons weten welke auto je zoekt. Wij gaan voor je op zoek binnen ons uitgebreide netwerk van (inter)nationale leveranciers. We vinden de perfecte auto die bij je past.

Het is ons doel om klanten een onvergetelijke ervaring te bezorgen.
Hans Haarhuis

Hans Haarhuis

Verkoopmanager
Geesteren

Meer informatie over Haarhuis Premium Cars?