Bandenhotel

Bij AutoHaarhuis beschikken wij over een bandenhotel. In deze speciaal ingerichte opslagplaats kunnen wij jouw winterbanden in de zomer en jouw zomerbanden in de winter opslaan.

Banden hotel

De perfecte omstandigheden voor jouw banden

In ons bandenhotel worden jouw zomer- of winterbanden opgeborgen in een ruimte met een constante temperatuur en vochtigheidsgraad. Op deze manier wordt het rubber van jouw banden zo goed mogelijk beschermd tegen bijvoorbeeld veroudering. Hierdoor gaan jouw autobanden langer mee en hoef je ze niet thuis op te bergen. Jouw zomer- of winterbanden worden bij AutoHaarhuis geëtiketteerd, gecodeerd en opgeslagen per kenteken. Zo is de kans op verwisseling bijna onmogelijk.

Speciale behandeling

Voordat de banden in ons hotel worden opgeslagen dragen wij er zorg voor dat de banden grondig worden gereinigd en behandeld. Daarnaast worden ze nauwkeurig geïnspecteerd op steentjes en scheurtjes het profiel. Zo blijven jouw banden bij ons in topconditie!

Wist je dat...

Wij een geheel pakket aan bandenservices bieden? Je kunt óók bij ons terecht voor banden wisselenmontagebalanceren en (3D-)uitlijnen. In combinatie met een van onze bandenservices kun je je banden gratis bij ons laten stallen.

Meer informatie? Neem contact op met een van onze vestigingen of stel je vraag door onderstaand contactformulier zo volledig mogelijk in te vullen.

Contactformulier