Oogverblindend Design: Opel Insignia OPC Line

Opel over de Insignia: “De Insignia belichaamt Duitse techniek op zijn best. Hij neemt een flinke voorsprong met exclusieve innovaties, luxe van de hoogste klasse en een oogverblindend design.”

Hier is geen enkel woord aan gelogen! Deze uitvoering van de Opel Insignia doet helemaal niets onder voor vergelijkbare modellen van BMW, Audi of Mercedes. Normaal gesproken worden deze 3 merken wel als premium gezien. Deze Insignia past perfect in het rijtje. Op elk gebied komt deze Insignia mee en overtreft!

Opel Insignia OPC Line

OPC Line

Sportiever verwarmd stuurwiel, aluminium sportpedalen, zwarte hemelbekleding, sportieve bumpers en prachtige 20 inch velgen geven deze Insignia zijn sportieve OPC kenmerken. In de Racing Grey metallic lak komen de sportieve details in het exterieur helemaal tot zijn recht. Ook helpen de zwarte details, de onderdelen die normaal van rubber of optioneel van chrome zijn, zijn bij deze Insignia het het hoogglans zwart. Denk hierbij aan de raamomlijsting, grille en dakrails.

Opel Insignia OPC Line  Interieur

Exclusive

Exclusive, de uitvoering van de Insignia. Het geeft de auto ontzettend veel luxe! Bij de “goedkopere” uitvoering, de Innovation worden opties als Apple CarPlay, IntelliLux LED Matrix verlichting, een achteruitrijcamera, elektrische achterklep en AGR-comfortstoelen al toegevoegd aan de Insignia. Het Exclusive pakket geeft daarbovenop ook nog geperforeerd lederen bekleding, stoelverwarming en een 8 inch digitaal instrumentenpaneel.  Omdat dit nog niet genoeg is zijn de opties als een Head-Up Display, stoelventilatie, achterbankverwarming, 360 graden camera, adaptieve cruise control, lane assist, Bose audio, Keyless,  etc. allemaal nog extra aangevinkt op de optielijst. Dat maakt het niet alleen een Insignia Exclusive uitvoering, maar een exclusieve Insignia!