Vacature Eerste Autoschadehersteller - Plaatwerker

Twentheland Autoschade - Voor Twentheland Autoschade, onderdeel van de Haarhuis Mobiliteitsgroep, zijn wij op zoek naar een Eerste Autoschadehersteller/Plaatwerker met passie voor het autovak. Staat het leveren van kwaliteit bij jou hoog in het vaandel? En word je blij van een moderne werkomgeving, goed gereedschap, fijne collega’s, tevreden klanten en een diversiteit in automerken (van Porsche tot Kia)? Ben jij klaar voor een nieuwe stap in je carrière, en lijkt het je leuk om te werken bij een snel groeiend familiebedrijf? Lees dan snel verder!

Locatie
Geesteren
Afgestudeerd
MBO
Contractduur
Full-time

Voor jou kan de uitdaging niet groot (of klein) genoeg zijn. Als Eerste Autoschadehersteller/Plaatwerker houd je je onder andere bezig met het monteren, demonteren, voorbereiden en plaatwerken van verschillende auto-onderdelen. Met jouw kennis en kunde, houd je hierbij rekening met de carrosseriemetalen en moderne voertuigsystemen waarin elektronica is verwerkt.  

Onze ideale kandidaat is zelfstandig, gedreven, nauwkeurig en heeft passie voor het autovak. Daarnaast vragen we:

  • Een afgeronde opleiding MBO niveau 3 Eerste Autoschadehersteller OF dit door ervaring verkregen;
  • Enkele jaren aantoonbare werkervaring bij een autoschadeherstelbedrijf als Plaatwerker, bij voorkeur bij een erkend schadeherstelbedrijf;
  • Een AST-diploma (Autoschadetechnicus, MBO niveau 3) is een pré.
AutoHaarhuis Geesteren Pand

Twentheland Autoschade is een onderdeel van de Haarhuis Mobiliteitsgroep. De Haarhuis Mobiliteitsgroep vindt zijn oorsprong inmiddels 60 jaar geleden. Waar het begon met twee auto’s voor een woonhuis, zijn vandaag de dag doorgegroeid naar een full-service autobedrijf die met een team van ruim 80 medewerkers alle mobiliteitsfacetten te bieden heeft: van verkoop tot leasing, van verhuur tot carsharing, van onderhoud & reparatie tot schadeherstel. Nog altijd hebben we volop aandacht voor vernieuwing, en hier willen we onze collega’s graag in meenemen.
Daarom is er veel ruimte voor feedback en besteden we middels de Haarhuis Academy veel aandacht aan opleiding en ontwikkeling op ieder niveau. Groei met ons mee!

Barry

Barry Hegeman

Aftersales Manager
  • Een boeiende en afwisselende functie;
  • Een hecht team met leuke collega’s;
  • Een goede werksfeer;
  • Een fijne werkplek;
  • De kans om jezelf verder te ontwikkelen d.m.v. het volgen van cursussen/opleidingen;
  • Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf;
  • Een marktconform salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.
Blijf op de hoogte

Kun je jezelf helemaal vinden in deze vacature? Laat het ons weten en stuur je CV en een korte motivatie naar Barry Hegeman via barry@autohaarhuis.nl. Wie weet zit jij binnenkort aan onze koffietafel voor een vrijblijvend gesprek!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt zeker niet op prijs gesteld.