Dacia Spring

Comfort Plus (Orange Pack)
  • Navi
  • Apple CarPlay / Android Auto
  • Camera
  • PDC
  • Airco
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 15.425 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
S-976-KG
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2021
KleurWit
BrandstofElektrisch
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)373 X 158 X 151
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Datum deel 1a15-12-2021
Omschrijving

De Dacia Spring, een volledig elektrische compacte 5 deurs stadsauto. Een goed betaalbare auto met 230km actieradius (WLTP) voorzien van alles wat je van een stadsauto mag verwachten. Navigatie via het navigatiesysteem of Apple CarPlay / Android Auto. Een achteruitrijcamera, parkeersensoren, digitale radio, airco, snelheidsbegrenzer, elektrische ramen voor en achter, 14 inch lichtmetalen velgen etc.

Deze uitvoering, met Orange Pack maakt het straatbeeld vrolijk met rondom kleine oranje details, zoals een stukje dakrails, buitenspiegels, stickers op de zijkanten en lijstjes op de mistlampen voor. Deze stijl vind je ook subtiel terug in het interieur, zo zijn er oranje lijsten geplaatst rondom het navigatiedisplay en luchtroosters.

Deze Dacia Spring lease je al vanaf € 269,- per maand! Onze getoonde leaseprijs is op basis van:
- looptijd 60 maanden
- 7.500km per jaar
- minimaal 6 schadevrije jaren
- Een aanbetaling van € 1.000,-
Wil je meer rijden, een kortere looptijd of heb je geen 6 schadevrije jaren? Geen probleem, neem contact met ons op! Wij maken graag een vrijblijvende offerte op maat.

Buiten kantooruren tot 21:00 uur ook via WhatsApp bereikbaar via 06 - 21 80 19 28


Bedrijfsinformatie

Over AutoHaarhuis
AutoHaarhuis is al bijna 60 jaar gevestigd in Geesteren en heeft per 1 maart 2019 zijn tweede vestiging geopend in Almelo. AutoHaarhuis is de laatste jaren uitgegroeid tot een regionaal begrip in verkoop, leasing en verhuur van jonge gebruikte personen- en bedrijfsauto's. Wij zijn een full-service autobedrijf. Dat wil zeggen dat je op autogebied voor alles bij ons terecht kunt. Ons BOVAG-lidmaatschap waarborgt de kwaliteit en eerlijkheid van onze producten en diensten. In 2018 hebben we uit een strijd met 3400 autobedrijven de titel ‘Onafhankelijk BOVAG Autobedrijf van het Jaar 2018 / 2019 veroverd.

Alarmsystemen en verzekering
Diverse verzekeringsmaatschappijen vereisen een SCM goedgekeurd alarmsysteem. Deze eisen zijn afhankelijk van de verzekeringsmaatschappij en de cataloguswaarde van de auto. Veel moderne auto's zijn af-fabriek niet voorzien van het juiste alarmsysteem. Wij kunnen deze voor jou inbouwen en voorzien van het juiste certificaat. kijk op www.autohaarhuis.nl voor alle informatie betreft SCM goedgekeurde alarmsystemen!

Website informatie
Auto Haarhuis besteedt de grootst mogelijke zorg om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Hoewel wij onze advertenties met de grootste zorg voor u samenstellen, zijn fouten in de advertentie zoals specificaties, opties en uitrustingsniveaus altijd onder voorbehoud. Wij adviseren u daarom om zaken die voor u van invloed zijn op uw aankoopbeslissing voor aankoop te controleren.

Opties
Achterbank neerklapbaar
Achteruitrijcamera
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco
Alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Apple Carplay/Android Auto
Autonomous Emergency Braking
Inruilwaarde berekenen
Garanties
100% onderhouden
Bovag

Vind je nieuwe auto of occasion bij AutoHaarhuis! Maar ook voor een nieuwe bedrijfswagen, bedrijfswagen occasion, hybride- of elektrische auto ben je bij ons aan het juiste adres. Ontdek onze ruime voorraad en vind je nieuwe aanwinst. Je kunt rekenen op eerlijk en onafhankelijk advies.  

Ga je (deels) elektrisch rijden? 

Direct verzekeren met de AutoHaarhuis Polis?

Zorgeloos genieten van je auto? Dat kan alleen met de juiste garantie. Bij AutoHaarhuis begrijpen we dat als geen ander. Daarom hebben we in samenwerking met Actua de AutoHaarhuis Polis in het leven geroepen. De enige Allrisk autoverzekering met verlengde garantie, gratis servicepas en gratis vervangend vervoer.