Opel KARL

1.0 ecoFLEX 120 Jaar Edition
  • Cruise
  • Airco
  • Bluetooth
  • Elek. Ramen
  • Centrale vergrendeling
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 59.804 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
ZL-601-X
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2019
KleurGrijs metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)368 X 160 X 149
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Een mooie Opel KARL 1.0 ecoFLEX 120 Jaar Edition voorzien van o.a. Cruise Control, Airco Bluetooth telefonie, Stuurbediening, Elektrische ramen en Centrale vergrendeling met afstandsbediening.

Deze auto wordt standaard geleverd met 12 maanden BOVAG garantie, een onderhoudsbeurt volgens fabrieksschema, professionele reiniging binnen- en buitenzijde, 10 liter brandstof, NAP (Nationale Auto Pas) en uitgebreide uitleg van je nieuwe auto.

Buiten kantooruren tot 21:00 uur ook via WhatsApp bereikbaar via 06 - 21 80 19 28


Bedrijfsinformatie

Over AutoHaarhuis
AutoHaarhuis is al bijna 60 jaar gevestigd in Geesteren en heeft per 1 maart 2019 zijn tweede vestiging geopend in Almelo. AutoHaarhuis is de laatste jaren uitgegroeid tot een regionaal begrip in verkoop, leasing en verhuur van jonge gebruikte personen- en bedrijfsauto's. Wij zijn een full-service autobedrijf. Dat wil zeggen dat je op autogebied voor alles bij ons terecht kunt. Ons BOVAG-lidmaatschap waarborgt de kwaliteit en eerlijkheid van onze producten en diensten. In 2018 hebben we uit een strijd met 3400 autobedrijven de titel ‘Onafhankelijk BOVAG Autobedrijf van het Jaar 2018 / 2019 veroverd.

Alarmsystemen en verzekering
Diverse verzekeringsmaatschappijen vereisen een SCM goedgekeurd alarmsysteem. Deze eisen zijn afhankelijk van de verzekeringsmaatschappij en de cataloguswaarde van de auto. Veel moderne auto's zijn af-fabriek niet voorzien van het juiste alarmsysteem. Wij kunnen deze voor jou inbouwen en voorzien van het juiste certificaat. kijk op www.autohaarhuis.nl voor alle informatie betreft SCM goedgekeurde alarmsystemen!

Website informatie
Auto Haarhuis besteedt de grootst mogelijke zorg om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Hoewel wij onze advertenties met de grootste zorg voor u samenstellen, zijn fouten in de advertentie zoals specificaties, opties en uitrustingsniveaus altijd onder voorbehoud. Wij adviseren u daarom om zaken die voor u van invloed zijn op uw aankoopbeslissing voor aankoop te controleren.

Opties
Achterbank in delen neerklapbaar
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco
Alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
Bandenspanningscontrolesysteem
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Bovag
Nap