Uniek in zijn klasse, de BMW 5 serie touring

Uniek, in rijden

Als je het nou hebt over een luxe, chique en toch sportieve stationwagen is de BMW 5 serie touring uniek in zijn klasse. Sportiviteit en functioneel combineren, een sterke vaardigheid van BMW. Een modern, strak en elegant uiterlijk, een zee van ruimte binnenin en rij eigenschappen die comfort en sportiviteit op bijzondere wijze te weten combineren. Sterker nog, normaliter zijn comfort en sportief enorme tegenpolen. Toch weet de BMW 5 serie met zijn lange wielbasis elke oneffenheid in de weg soepel weg te veren terwijl het stuurgevoel in de bochten subliem blijft. 

Uniek, in uitstraling

Het BMW M Sport pakket op deze BMW geeft net dat kleine beetje extra. Zo is de voorbumper voorzien van enorme openingen onder de koplampen en is het middelste luchtrooster het typerende BMW M ontwerp.

De achterbumper is voorzien van een enorme diffusor, waarbij de reflectoren in de achterbumper de bovenste lijn van de diffusor afmaken. Een BMW met M Sportpakket zou natuurlijk niet af zijn zonder mooie BMW M Sport velgen. Zo is deze 5 serie voorzien van bicolor jet black 19 inch Y-spaak velgen (styling 845 M).

Uniek, in comfort

Bij het instappen neem je geen plaats op een stoel, maar een volwaardig elektrisch verstelbare sportzetel, bekleed met luxe geperforeerd, diamandvormig gestikt leder die ook nog eens verwarmbaar en goed instelbaar is. Zo zijn de zijwangen van de rugleuning breder of smaller in te stellen om je echt vast te klemmen als je sportief wilt rijden, of iets losser om uiterst comfortabele zijdelingse steun te garanderen.

Een goede zithouding valt of staat met niet alleen een goede stoel, ook het stuurwiel en pedalen moeten op de juiste plek zitten om langdurig goed te zitten. BMW zou BMW niet zijn als ze daar ook over na gedacht hebben. Zo is de stuurkolom, samen met de buitenspiegels programmeerbaar op de geheugenstanden van de voorstoel, sterker nog, je kan 1 sleutel toewijzen aan jezelf, zodat de bestuurderstoel, stuurwiel en buitenspiegels gelijk goed gezet worden zodra je de auto nadert.

Uniek, in techniek

Goed doordacht, handige functies, praktisch voor alle omstandigheden en het ziet er ook ook nog eens mooi en overzichtelijk uit. Het infotainment systeem, alle apps op en bij de auto zijn allemaal technische hoogstandjes. De My BMW geeft je de vrijheid om te zien waar de auto staat, de standverwarming / standventilatie in te schakelen, het oplaadprocess te volgen en nog veel meer. 

In de auto ontbreekt het niet aan een modern navigatiesysteem, achteruitrijcamera, digitale radio en nog veel meer vanzelfsprekende zaken. Onder het 'Auto' menu vindt je de instellingen van de prachtige meerkleurige ambianceverlichting terug en onder de apps voorbeelden als de BMW Laptimer, Weersinformatie, BMW Charging voor het zoeken van een laadpaal of de super handige automatische ruitbediening, voor als in je in je routine een slagboom of hek tegen komt. Dan gaat automatisch bij het naderen van dat punt de bestuurdersruit naar beneden.

Uniek, kom het ervaren!

Wil je meer weten over wat deze BMW 530e uniek maakt in zijn klasse? Als je er echt van overtuigd wil worden... dan moet je hem komen ervaren! Neem dan snel contact op en maak een proefrit!