Bandenmontage en Balancering

Bandenmontage en Balancering


Nadat je een nieuwe bandenset hebt aangeschaft, wil je deze natuurlijk ook graag laten monteren.  Onze specialisten monteren jouw nieuwe set graag voor je! Zo weet je meteen zeker dat ze 100% goed zitten. Én het is zo geregeld. Je plant je afspraak binnen 1 minuut online. Op de geplande datum rijd je -in de meeste gevallen- binnen 60 minuten weg op je nieuwe banden!

Bij AutoHaarhuis staan we voor kwaliteit en flexibiliteit. Wij monteren en balanceren jouw autobanden met zorgvuldigheid en vakkundigheid.  Of het nu gaat om de montage van een nieuwe set banden zonder velg, een gebruikte set banden mét velg of een wielenwissel: bij ons ben je aan het juiste adres. 

Wist je dat je ook bij ons terecht kunt voor de aanschaf van een nieuwe set banden of voor uitlijning? Klik hier om meer te lezen over onze bandenservice. 

In de hypermoderne werkplaats van AutoHaarhuis gaan we op het gebied van autotechniek altijd nét een stapje verder. Zo bezitten ook de meest moderne bandenmontage-apparatuur, waarmee wij banden kunnen monteren tot maar liefst 27 inch!  De machines zijn volautomatisch, waardoor beschadigingen aan velgen en banden (als gevolg van handwerk) worden voorkomen. 

Banden apparatuur

Verneem jij onaangename trillingen in het stuur tijdens het rijden op bepaalde snelheden? Dan is de kans groot dat jouw wielen uitgebalanceerd moet worden. Met behulp van onze unieke Hunter GSP 9700 Roadforce balanceermachine is het mogelijk om alle soorten trillingen op te sporen en te verhelpen.

Leuk weetje: Onze 3D balanceermachine (de Hunter GSP 9700 Roadforce) is overigens het meest nauwkeurige apparaat die op de markt is en wordt bij merkfabrieken gebruikt bij de aflevering van een nieuw voertuig.