Bandenmontage en balancering

Nadat je een nieuwe set banden hebt aangeschaft, wil je deze natuurlijk ook graag laten monteren. Onze specialisten monteren jouw nieuwe set graag voor je in Geesteren of Almelo! Zo weet je meteen zeker dat ze 100% goed zitten. Én het is zo geregeld. Je plant je afspraak eenvoudig online. Op de geplande datum rijd je meestal binnen 60 minuten weg op je nieuwe banden!

Montage tot 27 inch!

In onze hypermoderne werkplaats gaan we op het gebied van autotechniek altijd nét een stapje verder. Zo bezitten ook de meest moderne bandenmontage-apparatuur, waarmee wij banden kunnen monteren tot maar liefst 27 inch!  De machines zijn volautomatisch, waardoor beschadigingen aan velgen en banden (als gevolg van handwerk) worden voorkomen. 

Banden apparatuur

Banden 3D-balanceren

Verneem jij onaangename trillingen in het stuur tijdens het rijden op bepaalde snelheden? Dan is de kans groot dat jouw wielen uitgebalanceerd moet worden. Met behulp van onze unieke Hunter GSP 9700 Roadforce balanceermachine is het mogelijk om alle soorten trillingen op te sporen en te verhelpen. Plan een afspraak of kom vrijblijvend langs voor een controle door één van onze specialisten.

Leuk feitje: onze 3D-balanceermachine is het meest nauwkeurige apparaat die op de markt is en wordt bij merkfabrieken gebruikt bij de aflevering van een nieuw voertuig. 

Wist je dat...

Wij een geheel pakket aan bandenservices bieden? Je kunt óók bij ons terecht voor banden wisselen, vervangen en (3D-)uitlijnen. Je huidige banden kun je stallen in het AutoHaarhuis bandenhotel

Meer informatie? Bel een van onze vestigingen, of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Veelgestelde vraag over balanceren

Wat is het verschil tussen balanceren en uitlijnen?

Deze vraag komen wij regelmatig tegen. We leggen het je graag uit.

  • Bij balanceren wordt onbalans van de wielen weggenomen door middel van het plaatsen van loden gewichtjes op de velg. Als je trillingen in je stuur ondervindt, dienen de wielen van je auto gebalanceerd te worden.
  • Bij uitlijnen wordt het onderstel van de auto in lijn gebracht met de fabrieksvoorschriften. Trekt het stuur van je auto naar links of naar rechts? Dan dient je auto uitgelijnd te worden.

Offerte aanvragen

km