Short lease

Wil jij graag een auto leasen, maar niet direct vastzitten aan een langlopend leasecontract? Bij HaarhuisAutolease is dat geen probleem. Als je direct een auto nodig hebt voor een korte of onbekende periode is Short Lease de ideale leasevorm. Wij hebben altijd tientallen auto’s direct uit voorraad leverbaar. 

Short lease

Alles voor jouw mobiliteit

Ook bij Short Lease krijg je van ons de allerbeste service. Op zoek naar een specifieke auto? Wij zoeken ‘m voor je! En rijd je je leaseauto total loss? Dan krijg je van ons direct kosteloos een nieuwe uit de showroom, zodat je snel weer verder kunt. Indien gewenst, komen we de auto of bedrijfswagen halen en brengen bij schade of onderhoud. Hulp nodig of een vraag over jouw leaseauto? Je kunt altijd contact opnemen met één van onze medewerkers.

Let’s go!

Meteen een leaseauto nodig? Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. Wij helpen je graag aan een geschikte auto, zodat je direct de weg op kunt. Had je al een auto in gedachten? Kom vrijblijvend langs voor een kopje koffie of vraag direct een offerte aan. 

tot 21:00
Filters toepassen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×