Een auto of bedrijfswagen leasen als ZZP'er?

Geen probleem bij Haarhuis Autolease! Wij houden niet van ingewikkelde procedures maar helpen je gewoon. Als je op zoek bent naar Zakelijke lease als ZZP'er, Financial Lease als ZZP'er of Operational Lease als ZZP'er. Bij Haarhuis Autolease ben je aan het goede adres. Wij helpen je goed en snel op weg! 

Transit ZZP Lease

Een bus leasen als ZZP'er

Of je nou op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte bus om te leasen, wij helpen je op weg! Wij houden niet van lange wachttijden of ingewikkelde procedures en hebben de perfecte bus voor jouw klus op voorraad! 

 

transit laadruimte

Kom ik in aanmerking voor lease als ZZP'er?

Wij snappen dat je geen zin hebt in ingewikkelde checks, maar dat je gewoon graag aan het werk bent en daar hoort een goede (bedrijfs)auto bij! Bij Haarhuis Autolease heb je één vast contactpersoon, die jouw situatie individueel beoordeeld! 

Leasevormen voor ZZP'ers

Private Lease als ZZP'er

Je wordt geen eigenaar van de auto, maar 'huurt' hem voor een vast bedrag per maand. Bij dit bedrag zit alles, behalve de brandstof, inbegrepen. Met Private Lease van Haarhuis Autolease rijd je dus zorgeloos weg in je favoriete (bedrijfs)auto! Lees hier meer over Private Lease bij Haarhuis Autolease. Bij Private Lease staat het contract op naam van jou als privé persoon.  

Zakelijk Operational Lease als ZZP'er

In principe is dit het hetzelfde als Private Lease, maar dan staat de auto 'op de zaak' in plaats van dat je hem particulier leaset. Hierdoor profiteer je van fiscale voordelen. 

Vul onderstaand formulier in