Over Ons

Al 60 jaar gedreven door passie voor auto's

Ruim 60 jaar ervaring wordt ingezet om jouw vervoer ‘gewoon goed’ te regelen. Passie voor het vak en Twentse nuchterheid dragen hieraan bij. Haarhuis Autolease is merkonafhankelijk en biedt aan iedereen een leaseconstructie op maat. Volledig afgestemd op jouw situatie, jouw wensen en jouw budget. 

Ford Focus ST Line achterkant

Eén en al mobiliteit

Naast ons brede aanbod aan jonge occasions en bedrijfswagens, willen wij jou de meest complete en persoonlijke service bieden. Dit omvat alles wat maar te maken heeft met mobiliteit. Hieruit is dan ook onze slogan ontstaan: één al mobiliteit.

Werken vanuit onze missie en visie

Wij werken vanuit onze missie en visie: we doen er alles aan om jou compleet te ontzorgen in je mobiliteitsbehoeften in de ruimste zin des woords, met inachtneming van een zo laag mogelijke belasting voor mens en milieu. Daarnaast streven we ernaar om topprestaties te leveren tegen reële prijzen. We realiseren dit met een hecht team van enthousiaste en gedreven medewerkers die allemaal onze missie uitdragen. Kwaliteit, betrouwbaarheid, flexibiliteit, no-nonsense, korte lijnen en persoonlijke aandacht zijn kernwaarden die ons dagelijks inspireren. Maak kennis met ons team!

Porsche Taycan CrossTurismo

Ons handelsmerk

Vanaf het begin zijn jonge, betrouwbare auto’s met aantrekkelijke kilometerstanden ons handelsmerk geweest. Gelukkig zijn we daar nooit van afgestapt. We zijn trots op wat we samen bereikt hebben. We hebben keuzes gemaakt die succesvol zijn gebleken en gezorgd hebben voor groei. Samen vormen we een hecht team waarin we als collega’s op elkaar kunnen bouwen. Wij hopen je te mogen ontvangen in één van onze showrooms waar we in alle rust over allerlei autozaken kunnen praten!