Mobiliteitsoplossingen

Wat jij en je medewerkers nodig hebben qua mobiliteit verandert continu. De behoefte aan flexibiliteit en maatwerk groeit, en daar horen passende oplossingen bij. In samenwerking met onder andere INQAR Oost en Stapp.in helpen we jou om slim gebruik te maken van alle mogelijkheden.

Modern mobiliteitsbeleid

Bij veel bedrijven voldoet het het huidige wagenparkbeleid niet meer aan de behoeften van de medewerkers. Een modern mobiliteitsbeleid gaat verder dan alleen een reiskostenvergoeding, leaseregeling of mobiliteitsregeling. 

Vaak is er behoefte aan een duurzamer, flexibeler en kostenbesparend beleid dat rekening houdt met de verschillende doelgroepen binnen jouw bedrijf. Hoe meer medewerkers, hoe meer wensen, maar hoe kun je iedereen tevreden stellen terwijl je grip houdt op de kosten en je CO2-uitstoot? 

Het ontwikkelen van een modern mobiliteitsbeleid is niet iets wat je dagelijks bezighoudt. Wat is de impact van een nieuw beleid op jullie bedrijf? Hoe betrek je medewerkers hierin? Bij het beantwoorden van deze vragen is het prettig als je kunt terugvallen op een betrouwbare, onafhankelijke partner met meer dan 60 jaar ervaring. 

Gedrevenheid, passie en Twentse nuchterheid staan aan de basis van de werkwijze van Haarhuis Autolease. En met onze expertise vinden we het een mooie uitdaging om jou te helpen bij het maken van strategische keuzes op het gebied van mobiliteit. Haarhuis Autolease loopt namelijk al jaren voorop als het gaat om flexibele oplossingen en maatwerk. Want wij begrijpen maar al te goed dat geen enkel persoon, bedrijf en mobiliteitsbehoefte hetzelfde is.

Hieronder enkele initiatieven van Haarhuis Autolease.

Wij geloven in de toekomst van flexibele mobiliteit.
Gerard Haarhuis
Stapp.in iphone

Duurzaam delen dankzij Stapp.INQAR

Zakelijk autodelen. Goed voor het milieu én de portemonnee. Zakelijk autodelen kan op verschillende manieren. Er zijn twee vormen die we vaak zien:

  • Je hebt een eigen wagenpark (koop of lease) met poolauto's die voorzien zijn van een deelautosysteem. De sleuteluitgifte, rittenadministratie en het online boekingsplatform worden verzorgd middels een abonnement. 
  • Je hebt geen eigen wagenpark, maar je wilt flexibel gebruik maken van auto's. Wanneer je een auto nodig hebt, kun je deze reserveren via een online boekingsplatform en ben je binnen enkele minuten onderweg. Je zit niet vast aan een abonnement maar betaalt in feite per kilometer.

Dankzij de samenwerking tussen Haarhuis Autolease, INQAR Oost en Stapp.In kunnen wij beide vormen aanbieden.

Online Autoregeling

Afhankelijk van de grootte van je wagenpark (+80 auto's), kun je ervoor kiezen om gebruik te maken van ons Online Autoregeling portaal. Dit portaal is speciaal ingericht voor berijders. De berijders kiezen, rechtstreeks via internet, auto's die binnen hun categorie vallen, berekenen vervolgens hun eigen bijdrage en kunnen uiteindelijk hun bestelling plaatsen. Op deze manier voldoe je maximaal aan de wensen van medewerkers, houd je grip op je kosten en heb je zelf meer tijd om je te focussen op wat echt belangrijk is: het behalen van je bedrijfsdoelstellingen.

Het nieuwe mobiel

Shortlease

In bepaalde situaties kan het interessant zijn om een shortleasecontract af te sluiten. Bijvoorbeeld wanneer je een tijdelijke opdracht hebt aangenomen, wanneer er een nieuwe medewerker in dienst is getreden, of wanneer je gewoon geen idee hebt hoe lang je de auto of bedrijfsauto nodig hebt. Ook wanneer je behoefte hebt aan veel flexibiliteit en weinig risico's, kan shortlease een uitstekende uitkomst bieden. Handig om te weten: shortlease bij Haarhuis Autolease is maandelijks opzegbaar!

Persoonlijk contact

Liever direct persoonlijk contact met één van onze lease-analisten? Dat kan! Neem direct contact op met onze leaseafdeling, of breng vrijblijvend een bezoek aan onze vestiging in Geesteren of Almelo.