Private Lease, hoe zit dat?

Waarom Private Lease?

Veelal krijgen wij de vraag waarom privé een auto leasen? Er is tal van redenen op te noemen om te kiezen voor Private Lease! Misschien is de belangrijkste wel: Volledige ontzorging: Je weet precies wat je iedere maand moet betalen, dus geen kans op tegenvallers! Alleen brandstof en bekeuringen vallen buiten het maandbedrag. Daarnaast heb je geen eigen geld nodig om de auto aan te schaffen: een win-win situatie dus! 

De nieuwe Volkswagen T-Roc

Is privé een auto leasen goedkoop?

Dat hangt compleet af van jouw wensen. Het leasebedrag dat je per maand moet betalen hangt af van de gekozen auto in combinatie met de kilometrage en looptijd. Daarboven op komen natuurlijk de vaste lasten: onderhoud, wegenbelasting, verzekering en afschrijving. 

Audi A1

BKR en Private Lease

Wij benadrukken dat wij elke private lease aanvraag individueel beoordelen. Er zijn verschillende Bureau Krediet Registraties mogelijk, ook positieve. Het is dus niet zo dat je niet in aanmerking komt voor private lease als je een BKR registratie op je naam hebt staan!

Shortlease BMW 330

Occasionlease

Heb je een occasion op het oog en wil je deze graag private leasen? Geen probleem! Bij Haarhuis Autolease helpen we je graag mee in de zoektocht naar een occasion of kies je er direct een uit onze ruime en veelzijdige voorraad!