Shortlease, wat is dat?

Shortlease Mini JCW

Wat is shortlease?

Steeds vaker krijgen wij de vraag wat Shortlease eigenlijk is. De naam zegt het eigenlijk al: een auto leasen voor een korte termijn, al vanaf 1 maand! Shortlease is bij zowel een personenauto als een bedrijfswagen mogelijk. Vanzelfsprekend is Shortlease bij Haarhuis Autolease zowel particulier als zakelijk mogelijk! Benieuwd naar ons huidige shortleaseaanbod? Neem dan contact met ons op!

Zijkant

Bedrijfswagen Shortlease

Heb je tijdelijk een bestelbus of bedrijfswagen nodig? Haarhuis Autolease is dé partner die je voorziet in je mobiliteitsbehoefte. Of het nu gaat om een Grote bedrijfswagen voor 3 maanden of een bestelbus voor 6 maanden, Wij bieden een passende oplossing! 

Pasen

Welke auto is geschikt voor shortlease?

Eigenlijk elke auto! Wij bieden een breed assortiment aan shortlease auto's: van Volkswagen UP! tot Mercedes-Benz E-klasse en van Seat Leon tot Renault Master! Mocht jouw gewenste shortlease auto er niet bij staan? Neem gerust contact op met onze specialisten: ze helpen je graag op weg! 

Volkswagen T-Cross

Shortlease privé

We zien de vraag naar privé shortlease steeds verder toenemen. Waarom Shortlease privé? Heel simpel! Je bent verzekerd van mobiliteit maar zit niet aan een lange termijnverplichting vast: Shortlease privé kan namelijk al vanaf 1 maand! Private shortlease occasion? Wij bieden iedere klant een passend aanbod op maat, neem contact met ons op om te kijken wat we jou te bieden hebben!