Private lease elektrisch

Alles over elektrisch private leasen

Elektrisch rijden: het wordt steeds toegankelijker. Een ruimer aanbod aan modellen, een groter rijbereik en meer laadpunten dragen hieraan bij. Daarnaast zijn er tegenwoordig ook steeds meer (tweedehands) modellen te verkrijgen, met een zachter prijsje als gevolg. Maar laten we eerlijk zijn: het is een vorm van nieuwe mobiliteit en dat is spannend. Wij begrijpen dat je graag wilt weten waar je aan toe bent, en niet staat te wachten op verrassingen. Op deze pagina lees je meer over elektrisch private leasen en de voordelen hiervan, aangevuld met interessante vragen en weetjes uit de praktijk.

Haarhuis Autolease zorgt voor positieve 'energie'

Haarhuis Autolease is jouw betrouwbare partner in elektrisch rijden. Een uitgebreid assortiment, veelzijdige expertise, gespecialiseerde monteurs en begeleiding bij het plaatsen van een laadvoorziening bij jou thuis. Bovendien zijn we aansloten bij het keurmerk EDGe Mobillity. Wil je advies over de mogelijkheden in elektrisch rijden of direct een proefrit plannen met een van onze elektrische modellen uit voorraad? Onze experts staan voor je klaar en bespreken graag vrijblijvend de diverse mogelijkheden.

Goed voor het klimaat

Goed voor het klimaat

Elektrisch rijden is goed voor het klimaat, omdat de CO2-uitstoot van een elektrische auto over zijn hele leven gemiddeld 40% lager is dan die van een brandstofauto. Ook komen er geen ongezonde uitlaatgassen uit de uitlaat en verminderen ze geluidshinder in steden.

Goed voor je portemonnee

Goed voor je portemonnee

Dit komt door de lage onderhoudskosten. Dit heeft alles te maken met de elektromotor, waarbij de kans op slijtage een stuk kleiner is. Bovendien is rijden op elektriciteit goedkoper. De gemiddelde energieprijs in Nederland per kilowattuur ligt rond de 22 cent. 

Elektrische auto

Elektrische auto opladen

Voordat je overstapt naar elektrisch rijden, wil je natuurlijk alles weten over laden. Want als beginner kun je soms nog wel eens last krijgen van 'laadstress': (lees: de vrees dat een elektrische auto onvoldoende bereik heeft om zijn bestemming te bereiken en dus de inzittenden zou laten stranden). Om je alvast op weg te helpen, hebben we zoveel mogelijk informatie verzameld over thuis laden, laden onderweg en laden in het  buitenland.

Overstappen op elektrisch? Dit is het moment!

Ook overstappen op elektrisch? Dan is dit het moment! Haarhuis Autolease maakt elektrisch rijden nu wel heel aantrekkelijk. Met Private Lease bij Haarhuis Autolease ervaar je de voordelen van elektrisch rijden in combinatie met een totaalpakket aan service. Plan een proefrit en ervaar zelf de ontspannen, groene en soepele rijbeleving.