Het wagenpark verduurzamen: We helpen je graag!

Wij helpen je graag met het elektrificeren van je wagenpark! Benieuwd hoe we dit doen? Lees het in hier!

Megane E-tech

Groene ambities

Steeds meer bedrijven kiezen voor verduurzaming. Leaserijders worden met diverse voordelen gestimuleerd om elektrisch te gaan rijden. Toch merken wij dat bij bedrijven die aan de beginfase van het 'vergroenen' van het wagenpark' staan dat het nogal wat vragen of onduidelijkheden oproept. 

Bij AutoHaarhuis snappen we dat je eigenlijk helemaal geen zin hebt om veel tijd te investeren in het uitzoeken van de juiste laadpaal of het bepalen en aanvragen van subsidies en andere voordelen

Wij houden niet van lange wachttijden of ingewikkelde procedures, wij helpen gewoon!
Martijn te Wierik, bedrijfsleider Haarhuis Autolease

Bepalen mobiliteitsbehoefte

Wij snappen dat je mobiliteitsbehoefte kan wisselen. Wil je jouw auto kopen, (short)leasen, huren of misschien wel gebruik maken van een deelauto? Jouw vaste contactpersoon denkt graag met je mee en biedt altijd gegarandeerd een flexibele oplossing op maat. 

 

Volvo

Laden

Bij een elektrische auto hoort natuurlijk een laadpaal. Wij helpen je graag bij het vinden en installeren van de perfecte laadpaal op de zaak of bij de berijders thuis. Daarnaast regelen wij alle zaken met betrekking tot het opladen van de auto, denk hierbij aan de laadpas of het verrekenen van de laadkosten. 

Geen lange wachttijden

Waar lange levertijden bij elektrische auto's tegenwoordig eerder gewoonte dan uitzondering zijn, is dit bij ons niet het geval. Wij hebben constant een groot aantal elektrische personenauto's en bedrijfswagens op voorraad. 

Waarom AutoHaarhuis?

1 vast contactpersoon
Volledige ontzorging
Direct rijden dankzij ruime voorraad

Wagenparkbeheer

Verduurzamen, beter inzicht in de kosten of de tevredenheid van de medewerkers verhogen - er zijn tal van redenen om te kiezen voor uitbesteding van het wagenparkbeheer. 

Wat jouw mobiliteitsbehoefte ook is, onze oplossingen voor wagenparkbeheer bieden gegarandeerd een oplossing op maat. 

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?