Audi Q3

Sportback 45 TFSI e
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Cruise control adaptief
  • keyless entry/start
  • Voorstoelen verwarmd
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 200 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
X-247-VL
CarrosserieSUV
Bouwjaar2024
KleurGrijs metallic
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1400 CC
Omschrijving

Een mooie Audi Q3 Sportback 45 TFSI e voorzien van o.a. Apple CarPlay / Android Auto, Sportstoelen, Adaptieve Cruise Control, Keyless Entry & Go, Sensorgestuurde achterklep, Virtual Cockpit, Stoelverwarming, Draadloze telefoonlader etc.

Deze auto wordt standaard geleverd met 12 maanden BOVAG garantie, een onderhoudsbeurt volgens fabrieksschema, professionele reiniging binnen- en buitenzijde, 10 liter brandstof, NAP (Nationale Auto Pas) en uitgebreide uitleg van je nieuwe auto.

Buiten kantooruren tot 21:00 uur ook via WhatsApp bereikbaar via 06 - 21 80 19 28


Bedrijfsinformatie

Garantie en services
Al onze auto’s worden standaard kosteloos afgeleverd met: 12 maanden BOVAG garantie, een onderhoudsbeurt volgens fabrieksschema, professionele reiniging binnen- en buitenzijde, het bijwerken van kleine lak imperfecties, 10 liter brandstof, NAP (Nationale Auto Pas), uitgebreide uitleg van je nieuwe auto, tenaamstelling kenteken en het vrijwaren van je (eventuele) inruilauto. Met andere woorden: Een compleet afleverpakket, zonder meerprijs! Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om de auto kosteloos te leveren op locatie.

Over AutoHaarhuis
AutoHaarhuis is al bijna 60 jaar gevestigd in Geesteren en heeft per 1 maart 2019 zijn tweede vestiging geopend in Almelo. AutoHaarhuis is de laatste jaren uitgegroeid tot een regionaal begrip in verkoop, leasing en verhuur van jonge gebruikte personen- en bedrijfsauto's. Wij zijn een full-service autobedrijf. Dat wil zeggen dat je op autogebied voor alles bij ons terecht kunt. Ons BOVAG-lidmaatschap waarborgt de kwaliteit en eerlijkheid van onze producten en diensten. In 2018 hebben we uit een strijd met 3400 autobedrijven de titel ‘Onafhankelijk BOVAG Autobedrijf van het Jaar 2018 / 2019 veroverd.

Alarmsystemen en verzekering
Diverse verzekeringsmaatschappijen vereisen een SCM goedgekeurd alarmsysteem. Deze eisen zijn afhankelijk van de verzekeringsmaatschappij en de cataloguswaarde van de auto. Veel moderne auto's zijn af-fabriek niet voorzien van het juiste alarmsysteem. Wij kunnen deze voor jou inbouwen en voorzien van het juiste certificaat. kijk op www.autohaarhuis.nl voor alle informatie betreft SCM goedgekeurde alarmsystemen!

Website informatie
Auto Haarhuis besteedt de grootst mogelijke zorg om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Hoewel wij onze advertenties met de grootste zorg voor u samenstellen, zijn fouten in de advertentie zoals specificaties, opties en uitrustingsniveaus altijd onder voorbehoud. Wij adviseren u daarom om zaken die voor u van invloed zijn op uw aankoopbeslissing voor aankoop te controleren.

Opties
Apple Carplay/Android Auto
Cruise control adaptief
keyless entry/start
Voorstoelen verwarmd
Achterbank in delen neerklapbaar
Achterbank verstelbaar
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Alarm klasse 1(startblokkering)
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Bovag
Fabrieksgarantie 31-12-2025
Nap