Zakelijk elektrisch leasen

Alles over zakelijk elektrisch leasen

Elektrisch rijden: het wordt steeds toegankelijker. Een ruimer aanbod aan modellen, een groter rijbereik en meer laadpunten dragen hieraan bij. Maar hoe werkt het leasen van een elektrische auto nu eigenlijk? En hoe zit het bijvoorbeeld met bijtelling? Of je nu op zoek bent naar een elektrische auto of advies nodig hebt voor het opzetten van een elektrisch wagenpark en laadplein. Op deze pagina lees je meer over zakelijk elektrisch leasen en de voordelen hiervan, aangevuld met interessante vragen en weetjes uit de praktijk.

Haarhuis Autolease zorgt voor positieve 'energie'

Haarhuis Autolease is jouw betrouwbare partner in elektrisch rijden. Een uitgebreid assortiment, veelzijdige expertise, gespecialiseerde monteurs en begeleiding bij het plaatsen van een laadvoorziening bij jou thuis. Bovendien zijn we aansloten bij het keurmerk EDGe Mobillity. Wil je advies over de mogelijkheden in elektrisch rijden of direct een proefrit plannen met een van onze elektrische modellen uit voorraad? Onze experts staan voor je klaar en bespreken graag vrijblijvend de diverse mogelijkheden.

Goed voor het klimaat

Duurzaam

Elektrisch rijden kan je CO2-Footprint verkleinen, omdat de uitstoot van een elektrische auto over zijn hele leven gemiddeld 40% lager is dan die van een brandstofauto. Bovendien komen er geen ongezonde uitlaatgassen uit de uitlaat en verminderen ze geluidshinder in steden.

Goed voor je portemonnee

Betaalbaar

Dit komt door de lage onderhoudskosten. Bovendien is rijden op elektriciteit goedkoper, daarnaast zijn er aantrekkelijke (belasting)voordelen waarvan werkgevers en -nemers profiteren!

ioniq 5

Go electric en geniet van lage bijtelling

Op zoek naar een auto met een lage bijtelling? Dan kom je al snel terecht bij een elektrische auto. Op dit moment bestaat er namelijk alleen nog maar een categorie verlaagde bijtelling voor volledig elektrische auto’s. Hiermee zijn deze auto’s aanzienlijk goedkoper in de bijtelling dan benzineauto’s, dieselauto’s of hybrideauto’s. Maar ook de regels rondom de categorie verlaagde bijtelling worden jaarlijks gewijzigd (lees: aangescherpt). in 2022 is het verlaagde bijtellingspercentage 16%, tot een maximale fiscale (catalogus)waarde van €35.000,- . Haarhuis Autolease heeft een groot zakelijk aanbod elektrische auto's met lage bijtelling.

 

Elektrische auto

Elektrische auto opladen

Voordat je overstapt naar elektrisch rijden, wil je natuurlijk alles weten over laden. Want als beginner kun je soms nog wel eens last krijgen van 'laadstress': (lees: de vrees dat een elektrische auto onvoldoende bereik heeft om zijn bestemming te bereiken en dus de inzittenden zou laten stranden). Om je alvast op weg te helpen, hebben we zoveel mogelijk informatie verzameld over thuis laden, laden onderweg en laden in het  buitenland.

Overstappen op elektrisch? Dit is het moment!

Ook overstappen op elektrisch? Dan is dit het moment! Haarhuis Autolease maakt elektrisch rijden nu wel heel aantrekkelijk. Met onze elektrische lease deals ervaar je de voordelen van elektrisch rijden in combinatie met een totaalpakket aan service. Plan een proefrit en ervaar zelf de ontspannen, groene en soepele rijbeleving.