Zakelijk leasen bij Haarhuis Autolease

Je volledig kunnen focussen op je bedrijf. En niet hoeven omkijken naar je wagenpark en alles wat daarbij komt kijken. Dat is zakelijk leasen bij Haarhuis Autolease. Wij zetten iedere dag een stapje vooruit om jouw verwachtingen te overtreffen. Zo lopen wij altijd voorop in de leasemogelijkheden, kunnen we in de meeste gevallen auto's en bedrijfswagens direct leveren en ben je verzekerd van onafhankelijk advies. Gedrevenheid, passie en Twentse nuchterheid staan aan de basis van onze werkwijze. Benieuwd hoe wij deze waarden in jouw wagenpark verwerken? Kom eens langs voor een bakje koffie!

De pagina is niet gevonden

Bekijk het actuele aanbod of neem contact met ons op.

Opel Mokka front

Occasion Lease

Direct rijden in een rijk uitgeruste occasion

Het nieuwe mobiel

Auto voor korte tijd?

Flexibeler dan leasen, goedkoper dan huren!

Maatwerk bedrijfswagen

Bedrijfswagen leasen

De perfecte bus voor elk soort klus

audi q5 e-tron en e-tron s

Lease elektrisch!

Een elektrische auto leasen of niet? Of kun je een elektrische auto toch beter kopen? Wat zijn de voordelen van elektrisch leasen? Dat zijn vragen die we dagelijks tegenkomen, en als expert in elektrisch rijden beantwoorden wij graag al je vragen omtrent elektrisch rijden. Of je nu op zoek bent naar meer informatie omtrent de elektrificatie van jouw wagenpark of naar onafhankelijk advies op maat voor het opzetten van een laadpark. 

Puntje bij (laad)paaltje kun je geld verdienen én besparen met je elektrische auto!
Ford Mustang Mach-E

Onze zakelijke mobiliteitsoplossingen

Zakelijk een auto of bedrijfswagen leasen op maat? Wil je het beheer van je wagenpark onderbrengen bij een bedrijf met meer dan 60 jaar ervaring? Of ben je op zoek naar flexibele, voordelige en duurzame mobiliteitsoplossingen voor jouw bedrijf, zoals carsharing? Dan ben je bij Haarhuis Autolease aan het juiste adres. Wij denken graag met je mee, zodat we samen een optimale invulling kunnen geven aan de mobiliteitsbehoefte binnen jouw bedrijf.

Veelgestelde vragen over zakelijk leasen

Welke componenten zijn standaard in het leasecontract opgenomen?

In een standaard full-operational leasecontract zijn de volgende componenten opgenomen:

  • kosten voor afschrijving 
  • rente 
  • houderschapsbelasting 
  • WA + casco verzekering 
  • ongevallenverzekering inzittenden 
  • motorrijtuigen en rechtsbijstandverzekering 
  • onderhoud en banden 
  • recht op vervangend vervoer na 24 uur 
  • administratiekosten 
  • hulp bij pech in Nederland.  
Is zakelijk leasen ook interessant voor ZZP'ers?

Als ZZP'er kun je zowel zakelijk als privé leasen. Wat voor jou de beste optie is, kun je het beste bespreken met je financieel adviseur. Jouw wensen, behoeften en toekomstvisie zijn namelijk de bepalende factor bij de overweging tussen zakelijke lease en private lease.